COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Veliki izbor gradjevinskog materijala

OD 2005 GODINE KOMPANIJA NEDIM COMERC PROSIRUJE POSLOVNE AKTIVNOSTI NA PROIZVODNJU I TRGOVINU GRADJEVINSKIM MATERIJALOM.

stovariste

Našu proizvodnju karakteriše savremen pristup poslu, fleksibilnost u izradi u pogledu materijala, oblika i površinske zaštite, kao i visokostručna poslovnost, počevši od dizajniranja i projektovanja preko izrade do završne obrade i isporuke.Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetan izbor
Obezbijedili smo sve za Vasu kucu na jednom mjestu.

STOVARISTE GRADJEVINSKOG MATERIJALA

OD 2005 GODINE, KOMPANIJA NEDIM KOMERC OTVARA STOVARISTE GRADJEVINSKOG MATERIJALA NA EKSLUZIVNOJ LOKACIJI, TACNIJE U STROGOM CENTRU ULCINJA SA NAMJEROM DA NAPRAVI SAVREMENI PRODAJNI CENTAR GRADJEVINSKIH MATERIJALA

unnamed-1

Nedim Komerc d.o.o.  je visokoprofesionalno, dinamično i inovativno preduzeće koje se bavi trgovinom gradjevinskog materijala. Veliki izbor materijala i zastupnistvo za određene proizvode omogućava nam kreiranje raznovrsne i velike ponude po veoma povoljnim cijenama. Pratimo svjetske trendove u oblasti gradnje i materijala i stoga u našim stovarištima možete naći kvalitetnu ponudu i u skladu sa potrebama i zahtjevima naših kupaca i ujedno svjetskim trendovima.

KAPACITETI I ARTIKLI

Stovarište obezbjeđuje sav materijal koji zahtijeva savremeno građevinarstvo. Lager lista roba i proizvođača se stalno uvećava. Na taj način Vam se pruža mogućnost da izaberete proizvod “baš” prema Vašim potrebama.

Na nasem stovaristu mozete naci gotovo sve vrste materijala, sav materijal za grubu izgradnju, sve vrste zeljeza, armaturnih mreza, blokova, daske, cementa, kreca, greda, samara i td.

© Copyright 2017 Nedim Comerc by Gezim Mavric